livet efter häggvik

Det är lätt när det är svårt, vi är två tjejer som gick på häggvikskolan i häggvik, vi gillade inte skolmaten, Peter och han gillar inte oss :( (Elsa är bra men jag är lite bättre//Eira)! !!!Vi följer fortfarande Esbjörn den stora ledaren!!!

Long time no see :( 24/3

Tjo tjillevippen, vi är tillbaks, som ni längtat! Nu undrar ni säkert vart vi har hållit hus, jadu hemligt. Nej, ja vi glömde bort bloggen. Men vi har ide, för vi orkar inte skriva varje dag så vi ska göra veckouppdateringar varje fredag istället. Nu blev ni glada va!?!?!?!??!?!!??!?!? ja såklart.
Måndagen
ingenting :(
Tisgdag
NP :( stackars tim, men hur fan lyckas man råka köpa lakritskondomer istället för tugggummi, riktiga skill issues krävs. Men vi håller tummarna för Tim å Heidi. Hoppas det går bättre för oss än för dom iallafall. 
Jävla CP (combat power)(elsa) dikt de va också, fatta nada. 
Vi skapa Larz grup på steam som heter buddhizm också.
 
Onsdag
WE GO JIM på morgonen, för vi nyttiga. Vi bygger gains på skolmaten. Fast skolmaten e äcklig. På idrott körde vi innebandy, de va riktigt spännande, men vi förlora för vi hadde skill issue. Men de va kul.
Torsdag
NP:( 
Jag vet inte, förträngt hela dagen tyvärr:( Mådde förmodligen piss 
Fredag
Vi la lilla S rushen efter franskan så vi skulle överleva den groteska SO lektionen
På svenskan ska vi få tillbaka läsförståelsen. Hoppas vi slayade fett hårt. Vi tror det, för vi är bäst. Snart är det helg och då ska vi draina fett hårt.
HEJDÅ MISSFOSTER, ha en trevlig helg!!!!!!
Sike#np#arik#slay#weareback#fredag#snarthelg#ios
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: